Izvēle
Mans grozs ()
Šī prece ir veiksmīgi pievienota grozam!
Vēlmes ()
Pievienots vēlmēm

Preces varat saņemt Rīgā, Aristida Briāna ielā 9a-314.kab., 3.stāvā (iepriekš Cēsu iela 23), darba dienās no plkst.10:00 -18:00! Pie ieejas durvīm spiediet kodu 314. Gaidīsim ciemos!

Jaudīgi gardumi mazās un lielās MĒĢENĒS! Unikālas garšvielas un garšvielu maisījumi, SĀLS un dažādu garšu CUKURI no "Manas Garšas"

Ienirsti burvīgu garšvielu, garšaugu un to maisījumu, kā arī dažādas sāls un cukuru patīkamajos aromātos un garšas valdzinājumā! Gan mazās, gan lielās MĒĢENĒS! Piedāvājumā atradīsi jau izmēģinātas garšvielas, gan ko tādu, par ko vēl nekad nebūsi dzirdējis! Atmodini savas garšas kārpiņas, sāc eksperimentēt un iepazīsti bagātīgo garšu pasauli pats vai uzdāvini lielisku dāvanu draugam - garšu meistaram!

Nopirkts: 1117  Beidzies
Saņemšana no: 11.12.
Piegāde no: 11.12.
līdz21%
1.50-12.00 €
1.70-15.00 €

Par produktu:

  • Garšvielas, sāls, cukuri un maisījumi MAZĀS un LIELĀS mēģenēs
  • MAZO mēģeņu izmērs:
    • Augstums 15 cm
    • Diametrs: 1,6 cm
  • LIELO mēģeņu izmērs:
    • Augstums 9,5 cm (ar koka korķi 10,5 cm)
    • Diametrs: 3 cm


IZVĒLIES:


Tasmānijas pipari
Cena 2.20 - 4.80 €, vērtība 2.50 - 6.00 €

  • Tasmānijas piparus, sauktus arī par kalnu pipariem, iegūst no mūžzaļiem, 2-3 metrus augstiem krūmiem Austrālijas dienvidu piekrastē
  • Šie īpašie krūmi aug tikai vēsās, mitrās vietās Tasmānijā, Viktorijā un Jaundienvidvelsā
  • Ikgadējā šo īpašo savvaļā Austrālijā augušo piparu raža ir ļoti maza, tāpēc tie ir īsts retums
  • Tasmānijas piparu garša sākotnēji ir augļiem līdzīga, salda, bet tad pārsteidz ēdājus ar negaidīti intensīvu, spēcīgu aromātu, tāpēc tos mēdz dēvēt arī par garšvielu hameleoniem
  • Izmantošana: Tasmānijas pipari savas īpaši asās garšas dēļ iederēsies pikantas gaļas ēdienos, taču arī citiem ēdieniem, pagatavotiem no zivīm, sēnēm un dārzeņiem, piešķirs izteiktu asumu. Tie iederēsies arī dažādās zupās, kurām gribi izcelt garšu - tomātu, sarkanās paprikas, soļankas un citām
  • MANASGARSAS.LV IETEIKUMS: Viegli pārkaisi sadrupinātus Tasmānijas piparus pār grilētiem un ar olīveļļu apslacītiem dārzeņiem
  • Pieejamie tilpumi: lielā vai mazā mēģene

Bengāļu garie pipari
Cena 2.20 - 4.80 €, vērtība 2.50 - 6.00 €

  • Maziem čiekuriem līdzīgie garie jeb bengāļu pipari mūsdienās savvaļā atrodami Bali, Indonēzijā un Taizemē
  • Kulinārijā Eiropā tos izmanto nepelnīti reti
  • Garšas ziņā līdzīgi melnajiem pipariem, bet ar spēcīgāku pēcgaršu
  • Bengāļu piparus praktiski iekļauj tajās pašās receptēs, kur melnos piparus
  • Jau izsenis medicīnā garie pipari lietoti arī galvassāpju, zobu sāpju, astmas, bronhīta, klepus un pat diarejas ārstēšanai
  • Izmantošana: gaļas, zivju ēdieniem, dārzeņiem, zupām, pākšaugiem
  • Pieejamie tilpumi: lielā vai mazā mēģene

BIO Ceilonas kanēlis
Cena 1.50 - 3.30 €, vērtība 1.70 - 4.00 €

  • Ceilonas kanēlis ir viena no visā pasaulē populārākajām garšvielām, ko iegūst no koku mizām Āzijā un Vidējos Austrumos
  • Maltu kanēli izmanto kā piedevu garšvielu maisījumos un tējās, ar to var rotāt arī kūkas un dažādus desertus
  • Interesanti, ka to lieto arī parfimērijā, lai radītu dabiskus vaigu sārtumus un tonālā krēma pūderus
  • Izmantošana: 
    • Ceilonas kanēļa aromātiskums un maigā, taču piesātinātā garša nav pārspējama
    • Pievieno to augļu plātsmaizēm, biezpiena desertiem, saldējumam, pārkaisiet svaigi gatavotām rīta biezputrām un musli, pievieno smūtijiem un piena kokteiļiem, bagātini kafijas un tējas garšu
  • Pieejamie tilpumi: lielā vai mazā mēģene

BIO Malabaras kūpināti pipari
Cena 2.20 €, vērtība 2.50 €
  • Malabaras pipari iegūti stingri aizsargātā dabas rezervātā Malabaras krastu kalnienēs, Keralā - Indijas štatā

  • Stāsta, ka paši labākie pipari nāk tieši no šīs vietas, jo Indijas okeāna jūras krastā ir vispiemērotākie apstākļi lielisku piparu nobriešanai - karsta saule, spēcīgas lietusgāzes, minerālvielām bagāta augsne

  • Īpašie pipari auguši tālu no civilizācijas - teritorijā ar plašu dzīvnieku un augu daudzveidību

  • Malabaras pipari ir tumši brūni, krokaini, ar diezgan asu un dedzinošu garšu, un ievērojami augstāku ēterisko eļļu saturu, salīdzinot ar citiem pipariem.

  • IZMANTOŠANA:
    • Visbagātīgāko Malabaras piparu aromātu izbaudīsiet, ja tos samalsiet tieši pirms lietošanas
    • Uzglabāt samaltus piparus nevajadzētu, - tie ātri zaudēs savu aromātu
    • Izcili labu garšas saderību šie pipari dos pie grillētas gaļas un zivīm, kā arī tumšajām mērcēm un sautētas gaļas
    • Vietēji iedzīvotāji Keralā šos piparus pārkaisa arī augļu desertiem
  • Pieejamais tilpums: mazā mēģene

BIO Kubebas pipari
Cena 2.20 - 4.80 €, vērtība 2.50 - 6.00 €

  • Kubebas piparu dzimtene ir Javas sala un citas tropiskās Indonēzijas salas, taču tie aug arī Šrilankā
  • Kubebas piparu aromāts nav salīdzināms ar citiem pipariem - tajā jūtama vircota, pikanta, eikaliptu un piparmētru, kā arī smaržīgos piparus atgādinoša nots ar viegli manāmu rūgteni saldu garšu
  • Izmantošana: 
    • Kubebas pipari saskaņotu garšu veidos kopā ar zivīm un citiem jūras produktiem, sieriem, čatnijiem
    • Tie lieliski papildinās tos ēdienus, kur parasti tiek pievienotas krustnagliņas, smaržīgie pipari, ingvers vai kumīns
    • Kubebas piparus pievieno jēra gaļas ēdieniem, meža pīlei, cūkas pavēderei, medījumiem
    • Rupji drupināti šie pipari būs piemēroti gaļas ieberšanai pirms gatavošanas
  • Pieejamie tilpumi: lielā vai mazā mēģene

BIO zaļie pipari
Cena 2.20 - 4.80 €, vērtība 2.50 - 6.00 €

  • Zaļos piparus, kad tie vēl nav līdz galam nobrieduši, ievāc no tā paša auga, no kura melnos piparus, un pirms kaltēšanas iemērc sālsūdenī
  • Tie ir mazāk asi, ar saldenu, maigāku nokrāsu, līdz ar to tie ir piemēroti kā saldām, tā pikantākām maltītēm - pamatā vieglākiem ēdieniem, piemēram, mērcēm, salātiem, garnējumam un citiem
  • Izmantošana: ar zaļajiem pipariem bagātina maltās gaļas, steiku, dažādu mērču aromātu, gaļas pildījumu un dārzeņu zupu garšu. Majonēzei malti zaļie pipari piešķir patīkamu garšas niansi, it sevišķi, ja to pievieno olu salātiem vai jūras veltēm. Zaļos piparus var kombinēt ar saldām ogām, piemēram, zemenēm, avenēm un mīksto deserta sieru
  • Pieejamie tilpumi: lielā vai mazā mēģene

Fermentēti pondičeri pipari
Cena 2.20 - 4.80 €, vērtība 2.50 - 6.00 €

  • Dažās Dienvidāzijas valstīs fermentēti pipari ir tradicionāla uzkoda, ja tā tos varētu dēvēt
  • Patiešām - šie īpašie sāļie fermentētie pipari, kas nākuši no Tamilnādas (Tamil Nadu) štata Indijā - ir kā pikanta uzkoda pie siera, saldiem augļiem, kāda vēsa, atspirdzinoša dzēriena
  • Fermentēto piparu nosaukums "Pondičerri" aizņemts no lielās pilsētas Pondičerri, kas vienlaikus ir galvaspilsēta Pudučerri
  • Pondičerri ir bijusī Francijas kolonija
  • Tur vēl aizvien sajūtams franču šarms - nelielajās ieliņās un kafejnīciņās
  • Pieejamie tilpumi: lielā vai mazā mēģene

Urfa biber melnie čili
Cena 4.80 €, vērtība 6.00 €

  • Maigi asi čili no Turcijas
  • Izteiksmīga, dūmakaina garšas nots ar saldu šokolādes un tabakas pēcgaršu
  • Plaši pielietojami - gan vienkārši virs grilētiem dārzeņiem, gan pākšaugu sautējumos, tomātu ēdienos. Ideāli ar ceptu vai grilētu gaļu
  • Asums 2/10
  • Pieejamais tilpums: lielā mēģene

Etiopijas pipari
Cena 2.20 - 4.80 €, vērtība 2.50 - 6.00 €

  • Etiopijas pipari, saukti arī par Gvinejas un afrikāņu pipariem, kā arī Paradīzes pipariem, ir Centrālāfrikā un Rietumāfrikā sastopams dabas produkts - sārtas nokrāsas, nelielas un ovālas formas ogas, kurām galā ir līks kātiņš
  • Izkaltētām ogām raksturīga piparota, nedaudz rūgtena, asa garša un pikanta pēcgarša, un tajā pavārmākslas mīļotāji pamana arī saldo garšvielu - muskatziedu, koriandra un kanēļa noti
  • Izmantošana: Etiopijas piparus parasti pievieno ēdienam tā gatavošanas sākumā - pipari labi iederēsies zupās, sautējumos, zivju un gaļas marinādēs, mērcēs, kā arī no aknām gatavotos ēdienos
  • Pieejamie tilpumi: lielā vai mazā mēģene

Spānijas saldā kūpinātā paprika
Cena 1.50 - 3.30 €, vērtība 1.70 - 4.00 €

  • Kūpinātas saldās paprikas jeb Spānijas kūpinātās paprikas pulveris ir kulinārijas mīļotāju nesenā jaunā aizraušanās
  • Paprikā ir augsts cukura sastāvs, ap 6%, tādēļ tā viegli deg un kūpinot izdala savu krāsu un garšu
  • Pretēji Ungārijas paprikai, kura tiek lēni kaltēta saulē, šo papriku kūpina tiešā ugunī, kā rezultātā tai rodas izcili bagāta kūpinājuma garša
  • Šādi pagatavotu pulveri var izmantot jebkur, kur nepieciešams siltas, kompleksas garšas pieskāriens un kūpinājuma aromāts
  • Izmantošana: pievieno kūpināto papriku mērcēm, zupām, svaigiem salātiem, jūras veltēm, vistas gaļai, dažādiem veģetārajiem ēdieniem, pākšaugu sacepumiem un sautējumiem
  • Pieejamie tilpumi: lielā vai mazā mēģene

Havaju salu zaļā bambusa sāls
Cena 1.50 - 3.30 €, vērtība 1.70 - 4.00 €

  • Tā ir nerafinēta jūras sāls, kas rokām ievākta Klusā okeāna Molokas salas krastā
  • Pēc ievākšanas tā tiek atstāta saulē, lai izžūtu, tad sijāta un samaisīta ar bioloģiski tīru (sertificētu) bambusu lapu ekstraktu
  • Zaļā bambusa sāls daudzveidīgi izmantojama patīkami svaigās un aromātiskās garšas, smaržas un vizuāli skaistās nokrāsas dēļ
  • Sāls ir bagāta ar dažādām aminoskābēm, vitamīniem un antioksidantiem, kamdēļ Havaju salās tā tiek izmantota pat ārstnieciskos nolūkos
  • Izmantošana: šī sāls, līdzīgi kā citas, lielākoties paredzēta lietošanai ēdiena pagatavošanas pašās beigās. Zaļā bambusa sāls sader ar jebkuru maigo balto zivi un citiem jūras produktiem, Āzijas rīsu ēdieniem (īpaši, gatavojot suši), aukstiem nūdeļu salātiem, sautētām zaļajām pupiņām. Izmēģini pavisam viegli pārkaisīt šo sāli arī augļu salātiem, radot īpašu izsmalcinātības garšu
  • Pieejamie tilpumi: lielā vai mazā mēģene

BIO Baraviku granulas (1-4 mm)
Cena 3.30 €, vērtība 4.00 €

  • Kurš gan spēj pretoties tīru baraviku garšai!
  • No Balkānu reģiona iegūtās, bioloģiski audzētās baravikas būs lieliska, augstvērtīga un neaprakstāmi garda piedeva Tavām maltītēm
  • Pieejamais tilpums: lielā mēģene

Baraviku - kūpinātu ķiploku sāls
Cena 1.50 - 4.00 €, vērtība 1.90 - 5.00 €

  • Baraviku - kūpinātu ķiploku sāls - maisījums ir sagatavots ar rokām, izmantojot sekojošas izejvielas:
    • BARAVIKU GRANULAS
    • VIDUSJŪRAS SĀLS
    • KŪPINĀTA ĶIPLOKU GRANULAS
  • Burvīgs aromāts, burvīga piedeva salātiem, mērcēm, kartupeļu un citu dārzeņu ēdieniem, kā arī vienkārši baudīšanai uz sviestmaizes
  • Lai produkti maisījumā saglabātu izteiktu aromātu un garšu, iesakām pasūtīt tos nemaltā veidā
  • Uzglabā šo produktu gaismu un gaisu necaurlaidīgā iepakojumā!
  • Pieejamais tilpums: lielā vai mazā mēģene

Kalahari tuksneša sāls
Cena 3.30 €, vērtība 4.00 €

  • Kalahari tuksneša sāls, iespējams, ir viens no vecākajiem sāļiem
  • Daži zinātnieki lēš, ka Kalahari tuksneša sāls varētu būt vairāk kā 300 miljonus gadus vecs
  • Sāls tiek iegūta Kalahari tuksnesī - no tajā esoša ezera
  • Sāls tiek rokām iegūts, saulē kaltēts un tad fasēts
  • Šis sāls ir tīrs dabas brīnums, kas iegūts tālu prom no cilvēces apdzīvotām vietām
  • Daudzi pasaulē zināmi šefpavāri savās virtuvēs ikdienā izmanto Kalahari tuksneša sāli, cienot tā īpašo, tīro garšu
  • Pieejamais tilpums: lielā mēģene

Pikantais veselības cukurs
Cena 2.80 €, vērtība 3.50 €

  • Maisījums ir sagatavots ar rokām, izmantojot sekojošas izejvielas:
    • PANELA CUKURS
    • JĀŅOGAS
    • KURKUMA
    • BENGĀĻU GARIE PIPARI
    • TASMĀNIJAS PIPARI
    • KARDAMONS
  • Bagātīgu dabas velšu maisījums - absolūti dabīgais, aromātiskais, nerafinētais Panela cukurs ar kurkumu, bengāļu garajiem pipariem, jāņogām, Tasmānijas pipariem un kardamonu - viss, kas nepieciešams viegli pikantam karstajam veselības dzērienam
  • Lai produkti maisījumā saglabātu izteiktu aromātu un garšu, iesakām pasūtīt tos nemaltā veidā
  • Uzglabā šo produktu gaismu un gaisu necaurlaidīgā iepakojumā!
  • Pieejamais tilpums: lielā mēģene

Plūškoka ogu cukurs
Cena 3.30 €, vērtība 4.00 €

  • Plūškoka ogu cukurs  - maisījums ir sagatavots ar rokām, izmantojot sekojošas izejvielas:
    • PANELA CUKURS
    • PLŪŠKOKA OGAS
    • MELLEŅU SULAS PULVERIS
    • CEILONAS KANĒLIS
    • TIMUTAS JEB NEPĀLAS PIPARI
  • Lai produkti maisījumā saglabātu izteiktu aromātu un garšu, iesakām pasūtīt tos nemaltā veidā
  • Uzglabā šo produktu gaismu un gaisu necaurlaidīgā iepakojumā!
  • Pieejamie tilpumi: lielā mēģene

Melno čili - rozā piparu sāls
Cena 3.30 €, vērtība 4.00 €

  • Melno čili - rozā piparu sāls maisījums ir sagatavots ar rokām, izmantojot sekojošas izejvielas:
    • ALEA RED SARKANĀ SĀLS NO HAVAJU SALĀM
    • URFA BIBER MELNIE ČILI
    • ROZĀ PIPARI
  • Lieliska kombinācija, apvienojot maigos, bet izteiksmīgos Urfa Biber melnos čili ar delikātajiem rozā pipariem un Alea Red sāli no Havaju salām. Lai gan šis ir garšvielām bagātināts sāls, tas iederēsies arī šokolādes desertos kā punkts uz “i”, jo gan melnajiem čili, gan sarkanajai sālij piemīt vienreizēji laba saderība tieši ar šokolādes garšu!
  • Uzglabā šo produktu gaismu un gaisu necaurlaidīgā iepakojumā!
  • Pieejamie tilpumi: lielā mēģene

Saulaino zemeņu cukurs
Cena 3.30 €, vērtība 4.00 €

  • Maisījums ir sagatavots ar rokām, izmantojot sekojošas izejvielas:
    • PALMU PUMPURU CUKURS
    • AVEŅU SULAS PULVERIS
    • ZEMENES
    • PARADĪZES SĒKLAS
  • Saulaino zemeņu cukurs gatavots no neparasti aromātiskā palmu pumpuru cukura un pikantajām Paradīzes sēkliņām, pievienojot arī debešķīgi gardo aveņu sulas pulveri un zemenes
  • Šis garšvielu cukurs būs lieliska piedeva dažādiem desertiem, vienlaicīgi piešķirot garšai vieglu un izteiksmīgu asumiņu
  • Lai produkti maisījumā saglabātu izteiktu aromātu un garšu, iesakām pasūtīt tos nemaltā veidā
  • Uzglabā šo produktu gaismu un gaisu necaurlaidīgā iepakojumā!
  • Pieejamais tilpums: lielā mēģene

Ceilonas kanēļcukurs
Cena 3.30 €, vērtība 4.00 €

  • Maisījums ir sagatavots ar rokām, izmantojot sekojošas izejvielas:
    • PANELA CUKURS
    • CEILONAS KANĒLIS
  • Īpašais BIO Ceilonas kanēlis apvienojumā ar BIO Panela cukuru būs neaizmirstams baudījums uz svaigi ceptām smalkmaizītēm, siltas auzu putras, gardums pie bezpiedevu jogurta vai kefīra un našķis, kuru pa tējkarotei iebērt mutē, kad tik ļoti sakārojas ko bezgrēcīgi saldu
  • Lai produkti maisījumā saglabātu izteiktu aromātu un garšu, iesakām pasūtīt tos nemaltā veidā
  • Uzglabā šo produktu gaismu un gaisu necaurlaidīgā iepakojumā!
  • Pieejamais tilpums: lielā mēģene

BIO panela cukurs
Cena 2.80 €, vērtība 3.50 €

  • Īpašais Panela cukurs no Peru iegūts, koncentrējot svaigi iegūtu cukurniedru sulu
  • Vispirms cukurniedres tiek nogrieztas, tad transportētas (nereti vēl aizvien - uz ēzeļa muguras) uz spiednes vietu, kur tās sasmalcina un iegūto izspiesto sulu filtrē
  • Tad saldo sulu iztvaicē speciālos seklos baseinos, līdz iegūst biezu sīrupu, kuru pilda formās
  • Lielākā daļa panela cukura ir pieejams granulētā formā - no zeltaini dzeltenas līdz karameļu brūnai krāsai
  • IZMANTOŠANA:
    • Panela cukura izmantošanas iespējas virtuvē ir neierobežotas - to var pievienot arī pikantākiem ēdieniem kopā ar sinepēm, olīveļļu, dažādiem augļu un ogu etiķiem, kā arī klasiskiem desertiem
  • Pieejamais tilpums: lielā mēģene

Bērzu cukurs
Cena 2.80 €, vērtība 3.50 €

  • Bērzu cukurs, zināms arī kā ksilīts jeb ksilitols ir sastopams kā dabīgs cukura spirts dārzeņos, augļos, arī dažādu koku mizās
  • Šis cukurs radīts no Somijā augošiem bērziem un dižskābāržiem
  • Process, kādā tiek pie šī īpašā produkta, ir sarežģīts
  • Smalki sakapāta koksne tiek sajaukta ar ūdeni, attīrīta, filtrēta un koncentrēta, līdz tiek atdalīts ksilitols jeb bērzu cukurs
  • Šim cukuram nav pierastā, izteiktā salduma
  • Tas pavisam mēreni paaugstina asinīs glikozes līmeni, tamdēļ ir drošs lietošanai arī cilvēkiem ar cukura diabētu
  • Bērzu cukura glikēmiskais indekss ir tikai 7!
  • Bērniem, kas jaunāki par 3 gadiem, šo cukuru neiesaka lietot, bet pieaugušajiem - iekļaut uzturā lēnām un pakāpeniski, jo ksilīts rada laksatīvu efektu
  • IZMANTOŠANA:
    • Lieto šo bērzu cukuru dažādu ēdienu pagatavošanā, kur saldai garšai ir nozīme
    • Tas iederēsies gan desertos, gan konditorejas izstrādājumos, tāpat arī dažādos dzērienos
  • Pieejamais tilpums: lielā mēģene

Palmu cukurs
Cena 2.80 €, vērtība 3.50 €

  • Īpašais no Arenga pinnata palmas pumpuriem iegūtais nektārs Indonēzijas salā Bali ir pasaulē iecienīts tā kvalitātes dēļ
  • Minētās palmas aug tikai tādos reģionos, kur ir izteikta augu un dzīvnieku daudzveidība, un tiek uzskatīts, ka tieši šīs palmas bija pats pirmais cukura ieguves avots cilvēcei
  • Sarežģītā procesā saldā palmu sula tiek pārveidota cukurā, un ražošana notiek stingrā uzraudzībā, kas ļauj iegūtam cukuram piešķirt bioloģiska produkta kvalitāti
  • Šī palmu cukura iegūšana nodrošina daudziem vietējiem iedzīvotājiem darbu un iztiku, tādējādi uzlabojot dzīves kvalitāti
  • IZMANTOŠANA:
    • Arenga palmu cukurs ir ar izteiktu karameļu aromātu un riekstaini saldu garšas nokrāsu
    • Tas ir ideāli piemērots dažādu desertu un konditorejas izstrādājumu gatavošanai
    • Tāpat šis cukurs iederēsies pikantāku garšvielu buķetē - kopā ar muskatziediem, kanēli, krustnagliņām un čili
  • Pieejamais tilpums: lielā mēģene

BIO kūpināts cukurniedru cukurs
Cena 2.80 €, vērtība 3.50 €

  • Unikāls produkts - Argentīnas cukurniedru cukurs, kūpināts Vācijā
  • Pieredzes bagāti meistari šī produkta tapšanā izmanto bērzu skaidas, virs kurām 8-9 dienas tiek kūpināts nerafinēts niedru cukurs
  • Neparasti saldā, patīkami īpatnējā un savdabīgā garša atklās jaunu aromātu ierastiem desertiem
  • IZMANTOŠANA:
    • Pievieno šo kūpināto cukuru grilētu ēdienu mērcēm, svaigiem salātiem, gaļas ēdieniem
    • Saldini ar to kapučīno vai latte, kā arī dekorējiet ar to saldējumu un citus desertus
  • Pieejamais tilpums: lielā mēģene

Šefpavāru garšvielu sāls
Cena 2.80 €, vērtība 3.50 €

  • Aromātisks sāls - garšvielu maisījums, kuru iecienījuši pavārmākslas speciālisti daudzviet pasaulē
  • Kūpinātās paprikas pulveris maisījumam piešķir patīkamu dūmu aromātu
  • Izmantošana: pievieno šo sāli nelielā daudzumā parastās galda sāls vietā pie grilētiem dārzeņiem, tofu, kā arī pākšaugu - pupiņu, zirņu, lēcu ēdieniem
  • Pieejamais tilpums: lielā mēģene

Upeņu-Tasmānijas piparu sāls
Cena 1.50 - 3.30 €, vērtība 1.70 - 4.00 €

  • Neatvairāmas garšas un aromāta sāls ar Tasmānijas pipariem un "Absolūts ēd" upeņu pulveri
  • Izmantošana: lieliski iekļausies dažādu gaļas ēdienu sastāvā, kā arī piešķirs pikanti patīkamu aromātu grilētiem vai ceptiem dārzeņiem
  • Pieejamie tilpumi: lielā vai mazā mēģene

Dāņu kūpinātā sāls
Cena 1.50 - 3.30 €, vērtība 1.70 - 4.00 €

  • Virs bērza dūmiem auksti un ilgstoši (vidēji 160 stundas) kūpināts Nāves jūras sāls, par pamatu ņemot senās Vikingu tradīcijas
  • Ideāli piemērots vegānu un veģetāriešu maltītēm, piešķirot tām svaigu kūpinājuma garšu bez jebkādas dzīvnieku izcelsmes produktiem
  • Lieliski garšos dārzeņi un pākšaugi, kam gatavošanas beigās pārkaisīsiet šo kūpināto sāli
  • Izmēģini ar ceptiem kartupeļiem, sēnēm, zivīm un gaļu!
  • Pārkaisi omletēm un grilētiem dārzeņiem
  • Pievieno pupiņu un lēcu ēdieniem!
  • Pieejamie tilpumi: lielā vai mazā mēģene

BIO ingvera-apelsīnu sāls
Cena 1.50 - 3.30 €, vērtība 1.70 - 4.00 €

  • Ingvera maigi asā garša, apelsīna miziņas svaigums un bazilika uzmundrinošais aromāts kopā ar jūras sāli piešķirs pagatavotajam ēdienam plašāku garšu nekā vienkāršs galda vai vārāmais sāls
  • Izmantošana: pievieno šo sāli gaļas un zivju ēdieniem, dārzeņiem, zaļajiem, pikantajiem smūtijiem, kā arī dažādiem salātiem
  • Pieejamie tilpumi: lielā vai mazā mēģene

BIO BIRD’S EYE čili pākstis
Cena 2.20 - 4.80 €, vērtība 2.50 - 6.00 €

  • Bird`s eye - nelieli, sarkani čili pipariņi, ar ļoti asu, izteiksmīgu, bet saldenu garšu, tādēļ tie lieliski piestāvēs karija mērcēm, gaļas sacepumiem, grilētas gaļas mērcēm, kā arī citiem saldskābas nots ēdieniem
  • Čili par savu asumu jāpateicas tā sastāvā esošajai kapsaicīna eļļai. Kapsaicīna līmeni, jeb čili piparu asumu mēra skovilos. Tā piemēram, tīrs kapsaicīns sasniedz 16 miljonus skovilu, asākais, zināmais čili pipars Habanero - no 100 000 līdz 350 000, savukārt Seranno - tikai 5000 līdz 15 000
  • Ja nu gadās uzkost pipariņam, kas jums ir par "karstu", tad būtu jāatceras, ka kapsaicīns ir viela, kas šķīst taukos, tāpēc glāze piena (izņemot vājpienu) būs labākais līdzeklis, lai remdētu ugunskuru, un nevis ūdens, kā sākumā varētu šķist
  • Pieejamie tilpumi: lielā vai mazā mēģene

BIO čili ķiploku sāls
Cena 1.50 - 3.30 €, vērtība 1.70 - 4.00 €

  • Ar dažādām garšvielām aromatizēts jūras sāls, kuru iecienījuši jau liela daļa mūsu pircēju
  • Sarkanie čili pipari ar ķiploku un asās paprikas pulveri sniedz piesātinātu, viegli pikantu garšu, bet kurkuma apgādā pagatavoto ēdienu ar vērtīgu bioloģiski aktīvu vielu klāstu
  • IZMANTOŠANA: pievieno šo aromatizēto sāli gaļas un zivju ēdieniem, rīsu un makaronu ēdieniem, kā arī dārzeņiem
  • MANASGARSAS.LV IETEIKUMS: iemaisi 1 tējkaroti aromatizētā sāls svaigā sviestā, pievienojiet svaigus zaļumus un ziediet uz vēl siltas maizītes
  • Pieejamie tilpumi: lielā vai mazā mēģene

BIO Himalaju sāls
Cena 1.50 - 2.80 €, vērtība 1.70 - 3.50 €

  • Pieejamie tilpumi: lielā vai mazā mēģene

Himalaju sāls bloks
Cena 12.00 €, vērtība 15.00 €

  • Pielietojums:
    • Kā "panna" vai virsma, uz kuras gatavot ēdienu - cept, grillēt
    • Kā virsma, uz kuras servēt produktus, lai tie saglabātu aukstumu (iepriekš tīrs sāls bloks jāatdzesē saldētavā)
    • Kā virtuves dēlītis - dažādu produktu smalcināšanai un griešanai
  • Himalaju sāls bloki ir dabisks, antimikrobiāls produkts. Principā tas ir parasts sāls, tikai cieta bloka veidā
  • Ēdiens, kas gatavots uz sāls bloka, paņem no tā sāli tik, cik tiešām nepieciešams, tāpēc pašam produktam sāli pievienot nevajag, savukārt augstais dažādo minerālvielu saturs (1,2% sēra, 4% kalcija, 35% kālija, 16% magnija un nepilnu 80 citu minerālvielu) ēdienā uzsūkto sāļu garšu padara maigāku un baudāmāku
  • Sāls blokiem piemīt neparasti lielas amplitūdas temperatūras izturība - no -170 C līdz pat 4820 C, taču sāls jākarsē pakāpeniski. Par kušanu nav jāsatraucas, jo sāls kūst tikai pie 800,80 C
  • IZMANTOŠANA: pakāpeniski to uzkarsējot virs grila, sāls bloks ir ideāli piemērots gaļas, zivju, garneļu, dārzeņu cepšanai, taču vienlaikus - saldētavā atdzesēts tas kalpos par paliktni saldējumam, augļiem, sulām, kokteiļiem, svaiga laša šķēlītēm – visam, ko gribat uzturēt vēsu. Protams, gan cepšanai, gan dzesēšanai vajadzētu savu bloku. Jārēķinās, ka mitrāks produkts, piemēram, dārzeņi, sāli uzsūks vairāk. Ja sāls blokam pārziedīsiet eļļu, sāls pie cepamā produkta ķersies mazāk
  • MANAS GARŠAS IETEIKUMS: karstu sāls bloku vienmēr atdzesē, līdz tas kļūst auksts. Ar ūdenī samitrinātu sūkli noslauki bloku un, ja nepieciešams, izmanto mīkstu tīrīšanas suku, lai notīrītu visu, kas pie bloka cepšanas laikā ir pielipis. Pēc tīrīšanas rūpīgi nosusi sāls bloku un uzglabā to tik sausu, cik vien iespējams - jo mazāk mitruma, jo labāk! Tīrīšanas laikā no bloka atdalīsies pavisam plāna sāls kārtiņa, atstājot gludu virsmu
  • Rūpīgi izturoties pret sāls bloku, ievērojami pagarināsi tā lietošanas ilgumu
  • Izmērs: 20 x 20 x 2,5 cm

BIO īstais karijs
Cena 3.30 €, vērtība 4.00 €

  • Īpaša karija recepte, kuru izstrādājusi www.vegus.lv vadītāja un bezgala daudzo veģetāro recepšu autore Dita Lase
  • Maisījuma sastāvā ir: koriandrs, kumīns, fenheļa sēklas, melnās sinepju sēklas, sarkanais čili, Indijas melnie pipari, sierāboliņš, kurkuma, lauru lapas
  • Dita Lase iesaka: pievieno kariju rīsiem, ceptiem vai sautētiem dārzeņiem (īpaši piestāv ķirbim vai kartupeļiem), tomātu mērcei vai zupai, ēdieniem ar āboliem vai ananāsu, vārītām lēcām vai ceptām pupiņām, iemaisi panējumā vai majonēzē, pārber gatavam ēdienam sāls vietā
  • Pieejamais tilpums: lielā mēģene

Ķimeņu rozā piparu sāls
Cena 1.50 - 3.30 €, vērtība 1.70 - 4.00 €

  • Īpaši aromātisks sāls - garšvielu maisījums, kuru esam iecienījuši paši, kā arī mūsu klienti. Latviskā, ierastā ķimeņu garša lieliski sader ar rozmarīna un rozā piparu garšas niansēm, kopā radot patiešām baudāmu piedevu dažādiem ēdieniem

  • IZMANTOŠANA: pievieno šo aromātisko sāli gaļas un zivju ēdieniem, dārzeņiem, mājās sietam sieram, biezpienam, makaroniem un dārzeņiem
  • MANASGARSAS.LV IETEIKUMS: pagatavo mājās siera cepumus un pirms cepšanas viegli pārkaisi šo aromatizēto sāli
  • Pieejamie tilpumi: lielā vai mazā mēģene

Ķirbju sēklu - spinātu sāls
Cena 1.50 - 3.30 €, vērtība 1.70 - 4.00 €

  • Oriģināls "Manas Garšas" veidots garšvielu sāls ar vieglu zaļo piparu asumiņu un ķirbju sēklu patīkamo garšu
  • IZMANTOŠANA: ķirbju - spinātu sāls iederēsies svaigos salātos, krēmzupās, kā arī zivs un gaļas ēdienos. Pievieno to ēdienam gatavošanas beigās
  • MANASGARSAS.LV IETEIKUMS: viegli pārkaisi šo garšvielu sāli cepeškrāsnī ceptiem, kraukšķīgiem dārzeņiem
  • Pieejamie tilpumi: lielā vai mazā mēģene

Kūpinātas piparsāls
Cena 1.50 - 3.30 €, vērtība 1.70 - 4.00 €

  • Kūpinātu Banasuras augstkalnes piparu un rozā Himalaju kristālsāls maisījums
  • Vienkārša, bet izsmalcināta un eleganta piedeva gataviem ēdieniem pirms to pasniegšanas
  • Lieto šo maisījumu sāls un piparu dzirnaviņās vai arī dod ziņu - mēs to piegādāsim svaigi samaltā veidā
  • Pieejamie tilpumi: lielā vai mazā mēģene

Kūpināti ķiploki
Cena 3.30 €, vērtība 4.00 €

  • Izteiksmīgas, dabīgi kūpinātas un ar šo dūmu aromātu pārņemtas kaltētu ķiploku granuliņas - ideālas, lai pievienotu mērcēm, sautējumiem, pārkaisītu biezpienam un miežu putraimu biezputrai
  • Ļauj vaļu idejām - ķiploki iederas praktiski visos īsteni latviskos ēdienos! 
  • Pieejamais tilpums: lielā mēģene

Lakšu - sezama sāls
Cena 1.50 - 3.30 €, vērtība 1.70 - 4.00 €

  • Izteiksmīgs garšvielu sāls ar ķiploku, sinepju un augstvērtīgo Teličeri piparu aromātu
  • Ideāli piemērots dažāda veida ēdieniem, kam gribas piešķirt asāku noti
  • IZMANTOŠANA: pievieno šo sāli gaļas, zivs un arī dārzeņu ēdieniem, viegli pārkaisot to tikko pagatavotam ēdienam
  • MANASGARSAS.LV IETEIKUMS: izmēģini šo garšvielu sāli pārkaisīt svaigi vārītiem rīsiem - tas piešķirs rīsiem savdabīgu nokrāsu un izteiksmīgāku garšu
  • Pieejamie tilpumi: lielā vai mazā mēģene

Tomātu - pētersīļu sāls
Cena 1.50 - 3.30 €, vērtība 1.70 - 4.00 €

  • Klasiskām piedevām aromatizēts jūras sāls, kas noteikti iepatiksies no pirmās degustēšanas reizes
  • IZMANTOŠANA: pievieno šo aromatizēto sāli dažādiem gaļas ēdieniem, zupām, mērcēm, salātiem, rīsiem un makaronu ēdieniem
  • MANASGARSAS.LV IETEIKUMS: nelielu šķipsniņu tomātu - pētersīļu sāls pārkaisi ar sieru un saulē kaltētiem tomātiem gatavotām karstmaizēm
  • Pieejamie tilpumi: lielā vai mazā mēģene

Tomātu - sīpolu sāls
Cena 1.50 - 3.30 €, vērtība 1.70 - 4.00 €

  • Tomātu, timiāna un sīpolu saderīgais un Vidusjūras reģionam raksturīgais aromāts, kā arī Hibiskus rozes maigi skābenā garša kopā ar nerafinētu jūras sāli lieliski aizvietos ierasto galda sāli
  • IZMANTOŠANA: izmēģiniet pievienot šo aromatizēto sāli gaļas ēdieniem, dārzeņu, makaronu, rīsu ēdieniem, svaigiem salātiem
  • MANASGARSAS.LV IETEIKUMS: uz pilngraudu maizes šķēles uzlieciet biezpienu, kas samaisīts ar bezpiedevu jogurtu un ar pirkstiem viegli pārkaisiet tomātu - sīpolu sāli. Pārkaisi svaigus, sakapātus zaļumus
  • Pieejamie tilpumi: lielā vai mazā mēģene

Maisījums piparkūkām, kafijai un karstvīnam
Cena 1.50 - 3.30 €, vērtība 1.70 - 4.00 €

  • Neaprakstāmi aromātisks BIO garšvielu maisījums dzirnaviņās, lai samaltu svaigu!
  • Visas Ziemassvētku garšas apvienojušās vienā, lai radītu īpašu noskaņu, gatavojot karstvīnu, piparkūkas, vai baudot tasi kafijas!
  • Sastāvā: krustnagliņas, kardamons, Ceilonas kanēlis, ingvers, Indijas melnie pipari, kadiķogas, anīsa sēkliņas un zvaigzne, apelsīna miziņas, koriandrs, smaržīgie pipari, kūpinātais cukurs
  • Pieejamie tilpumi: lielā vai mazā mēģene

Lūdzu, ņem vērā, ka Tava datora ekrāna iestatījumi ietekmē produktu attēlošanas iespējas, tāpēc to krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā redzamās!

Pakalpojumu/preci nodrošina:
Manas Garšas SIA, Skrīveru nov., Skrīveri, Bērzu iela 2, LV-5125
Saņemšanas vietas
No: 11.12.2019
Saņemšanas vietas
Kupona izmantošanas termiņš: 11.12.2019 - 17.12.2019
Piegādes punkti
No: 11.12.2019
Saņemšana Omniva tīkla pakomātā
Saņemšana Pickup punktā
Piegāde ar Eksprespasts kurjeru uz Latvijas Pasts
Omniva
DPD Pickup punkti
Saņemšana pasta nodaļā
2.29 € (LV)
2.15 € (LV)
2.29 € (LV)
5.80 € (LT)
5.19 € (LT)
-
5.80 € (EE)
5.19 € (EE)
-
SMS par preces piegādi saņemsi 11.12.2019 - 17.12.2019
Piegāde uz adresi
No: 11.12.2019
Piegāde ar Omnivas kurjeru
Piegāde ar DPD kurjeru
Piegāde ar DPD kurjeru (Eiropa)
Omnivas kurjers
DPD kurjers
DPD kurjers (Eiropa)
3.99 - 4.20 €
3.99 - 12.49 €
25.99 - 69.69 €
Preces saņemšanas termiņš 11.12.2019 - 17.12.2019
"Manas Garšas" ražotne

www.manasgarsas.lv
24772002
Ogre, Akmeņu iela 45
P-Pk 10:00-16:00, S 12:00-17:00

Jauns komentārs